Collectemateriaal

De Haven bestaat dankzij giften, fondsen, donaties van betrokkenen en collectes van gemeentes die dit werk een warm hart toedragen. Een aantal kerken collecteert regelmatig voor De Haven. We doen vrijmoedig een beroep op u om De Haven op het collecterooster van uw kerk te (laten) plaatsen.

Maak daarbij gerust gebruik van de materialen op deze pagina. Meer weten, mail naar vrienden@dehaven-kanaleneiland.nl.

De opbrengsten van collectes kunnen worden overgemaakt naar NL 34 RABO 0128 7578 25 t.n.v. Protestantse Gemeente Utrecht De Haven.

Video

Help pioniersplek De Haven in Utrecht

Een plek waar alle Kanaleneilanders elkaar kunnen ontmoeten. Dat is de wens van pioniersplek De Haven in de wijk Kanaleneiland in Utrecht. Een wijk waar driekwart van de bevolking bestaat uit niet-westerse allochtonen. Mirjam Verschoof is hier pionier. Zij en het team van vrijwilligers organiseren activiteiten voor bewoners in de wijk en brengen zo de kerk in de wijk.
Iedere zondagmiddag is er ‘koffiehuis’ en iedere eerste zondag van de maand een gratis ‘havenmaaltijd’. Vanuit de missie ‘Meer van Jezus op Kanaleneiland’ zoekt De Haven naar nieuwe vormen en mogelijkheden om christen te zijn in de eigen omgeving. Daarom vinden veel activiteiten plaats bij de mensen thuis. Vanuit het gebed is ook het verlangen gegroeid om als kerk open en gericht op de wijk te zijn. De betrokkenen bij de kerk helpen buren met de boodschappen, geven taalcursussen of springen bij op een van de kinderclubs. Onze gemeente steunt de pioniersplek De Haven van harte. Doet u mee?